Kermis FM News header
Kermis FM

We want YOU! Kom meewerken bij Kermis FM!

20220722 Jasper Stads Jeffrey de Wit KERMISFM 7665

Praat jij de intro van elke kermisplaat moeiteloos vol? Spat je van het scherm als presentator? Heb je een vlotte pen? (Of heb je nog niet zo veel ervaring, maar wil je deze dingen wel leren?) Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook deze zomer doet Kermis FM namelijk weer verslag van de grootste kermis van de Benelux: de Tilburgse Kermis. Tien dagen lang maken we radio en tv, runnen we een site met het laatste nieuws en maken we toffe content voor TikTok, Insta en Facebook. En daar kan jij dus aan meewerken!

Thumbs up!
Thumbs up!
Beeld: Kermis FM
Dansen is gratisss!
Dansen is gratisss!
Beeld: Kermis FM
Even lachen, je bent in beeld!
Even lachen, je bent in beeld!
Beeld: Kermis FM
Feeeeest!
Feeeeest!
Beeld: Kermis FM

Aanmelden kan heel makkelijk via het fameuze enige echte felbegeerde Kermis FM aanmeldformulier. Daarin mag jij aangeven waar jouw kwaliteiten liggen of waarin jij je juist wil ontwikkelen. Dan zorgen wij ervoor dat je op de juiste plek terecht komt.

De Tilburgse Kermis is dit jaar van 21 tot en met 30 juli. Hoeveel dagen jij meewerkt, is helemaal aan jou. Ben je er de volle tien dagen? Kei-gezellig! Maar één dag is natuurlijk ook helemaal prima.

Handig om te weten: er komt een leuke vrijwilligersdag aan. Je kunt zo alvast kennis maken met Kermis FM en allerlei leerzame workshops volgen. Block 15 april dus alvast in je agenda.

Achter de schermen bij Kermis FM gaat het er altijd heeeel serieus aan toe. Kijk maar: