Vacature Chef Acquisitie

HOUD JIJ ONZE CARROUSEL DRAAIENDE?

Je hebt een overleg met een bestaande sponsor over wat we tijdens komende edities voor elkaar kunnen betekenen. Een geïnteresseerde partij neemt contact op over de mogelijkheden en je presenteert de opties en de voordelen die sponsoring van Kermis FM biedt. Na een succesvolle editie houd je het contact met sponsoren en partners warm en evalueer je de samenwerking. Vanuit de organisatie komt een wens voor een set aan apparatuur, jij kent de markt en legt contact met mogelijke aanbieders en onderhandelt een barterdeal gunstig voor beide partijen. Je overlegt met de verschillende afdelingen binnen Kermis FM over branded content naar aanleiding van afspraken. Zijn dit soort werkzaamheden je op het lijf geschreven? Misschien ben jij dan wel de chef acquisitie die wij zoeken!

WIE IS KERMIS FM?

Stichting Kermis FM is een organisatie die radio en TV uitzendingen verzorgd op de grootste kermis van de Benelux, de Tilburgse Kermis. Daarnaast maakt Kermis FM tijdens deze dagen een hoop online content en zijn wij op alle sociale kanalen aanwezig. Deze uitzendingen komen tot stand met behulp van meer dan 200 enthousiaste vrijwilligers. Zij zitten zich, sommige gedurende het hele jaar, in om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. De vrijwilligers bestaan uit mensen met allerhande verschillende expertises en kennisniveaus. Kermis FM is daarmee een inclusieve leerschool voor iedereen die kennis en kunde op wil doen.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een ervaring om deel uit te maken van één van de grootste media evenementen van het jaar, op unieke locatie.
  • Kermis FM is een leerschool en biedt de mogelijkheid om kennis op te doen. Er zijn binnen de organisatie mensen met ervaring en de bereidheid dit over te dragen waar nodig.
  • Ook bieden wij een vriendengroep van meer dan 200 mensen. Tijdens de tien dagen Tilburgse Kermis ontstaan er vele vriendschappen die vaak ook buiten het seizoen blijven bestaan. Dit noemen we zelf de paarse familie, iedereen is welkom.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Organisatievermogen; om de relaties met sponsoren en partners overzichtelijk te houden moet je je werkzaamheden structureel organiseren.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel; je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
  • Vertrouwen in jezelf; je bent niet bang om een partner te bellen of de banden persoonlijk warm te houden.
  • Een grote bak enthousiasme; voornamelijk met leuke dingen bezig zijn, is voor ons allemaal belangrijk!
  • Enige affiniteit met acquisitie of sales is een pré.
  • Bestaand netwerk bij partners en bedrijven in de gemeente Tilburg is een pré.

WAT KOST HET QUA TIJD?

De rol van chef acquisitie is, net als alle andere rollen binnen Kermis FM, een vrijwillige functie. Acquisitie zal voornamelijk vooraf aan de Kermis gebeuren. Tijdens de edities kun je partners en sponsoren uitnodigen en ze rondleiden, maar dit kun je ook delegeren. De tijd die je kwijt bent aan de acquisitie positie hangt af van je eigen inzet, het aantal sponsoren en partners waarmee je contact moet onderhouden en is daarmee dus variabel. Je bent zelf vrij om hierover afspraken te maken met partners en sponsoren en hebt dus de planning in eigen hand. De verwachting is dat je gemiddeld 8 uur per maand kwijt bent aan de functie.

Daarnaast vergadert het bestuur samen met de chefs één keer per kwartaal. Dat is een vergadering die op locatie in Tilburg plaatsvindt en duurt ongeveer 2 uur.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je solliciteren op deze functie, neem dan contact met onze secretaris via secretaris@kermisfm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.