Vacature Chef Marketing

GEEF JIJ ONZE EENDJES KLEUR?

De organisatie wil de website updaten, jij regelt dat de juiste mensen aangehaakt zijn en zorgt dat de tijdlijnen bewaakt worden. Er moet een persbericht geschreven worden, jij kent de juiste persoon binnen de organisatie en maakt het in orde. Binnen team marketing verzorg je de vergadering en communiceert
eventuele wensen en opmerkingen door richting het bestuur, ook houd je hen op de hoogte van de status van verschillende projecten. Er moet een beslissing genomen worden over een bepaalde kleur, je laat je adviseren door de experts in je team en neemt gezamenlijk een beslissing. Ben jij die organisatorische
spin in het web? Lees dan snel verder!

WIE IS KERMIS FM?

Stichting Kermis FM is een organisatie die radio en TV uitzendingen verzorgd op de grootste kermis van de Benelux, de Tilburgse Kermis. Daarnaast maakt Kermis FM tijdens deze dagen een hoop online content en zijn wij op alle sociale kanalen aanwezig. Deze uitzendingen komen tot stand met behulp van meer dan 200 enthousiaste vrijwilligers. Zij zitten zich, sommige gedurende het hele jaar, in om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. De vrijwilligers bestaan uit mensen met allerhande verschillende expertises en kennisniveaus. Kermis FM is daarmee een inclusieve leerschool voor iedereen die kennis en kunde op wil doen.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een ervaring om deel uit te maken van één van de grootste media evenementen van het jaar, op unieke locatie.
  • Kermis FM is een leerschool en biedt de mogelijkheid om kennis op te doen. Er zijn binnen de organisatie mensen met ervaring en de bereidheid dit over te dragen waar nodig.
  • Ook bieden wij een vriendengroep van meer dan 200 mensen. Tijdens de tien dagen Tilburgse Kermis ontstaan er vele vriendschappen die vaak ook buiten het seizoen blijven bestaan. Dit noemen we zelf de paarse familie, iedereen is welkom.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Organisatievermogen; je stuurt een team enthousiaste professionals aan en zorgt dat je overzicht houdt over alle lopende en komende zaken.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel; je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
  • Een grote bak enthousiasme; voornamelijk met leuke dingen bezig zijn, is voor ons allemaal belangrijk!
  • Enige affiniteit met marketing en vormgeving is een pré, maar de functie is primair coördinerend.

WAT KOST HET QUA TIJD?

De rol van chef marketing is, net als alle andere rollen binnen Kermis FM, een vrijwillige functie. Doordat de rol een coördinerende en aansturende rol is, zul je de meeste taken delegeren naar de experts binnen team marketing. Als chef ben je zelf verantwoordelijk om de contactmomenten met het team af te stemmen. Met het team kun je daarnaast de frequentie van de overleggen zelf bepalen. Je kunt zelf zoveel tijd investeren als nodig is om het team goed te laten functioneren.

Daarnaast vergadert het bestuur samen met de chefs één keer per kwartaal. Dat is een vergadering die op locatie in Tilburg plaatsvindt en duurt ongeveer 2 uur.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je solliciteren op deze functie, neem dan contact met onze secretaris via secretaris@kermisfm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.