Vacature Secretaris

HOUD JIJ AL ONZE KAMELEN IN DE RACE?

Voor de vergaderingen van het bestuur en de coördinatoren verzorg je de agenda en draag je zorg dat er notulen gemaakt en gedeeld worden. Zodat alle vergaderdata vooraf bekend zijn, stel je een jaarplanning op. Om toestemming te krijgen voor onze uitzendingen vraag je een evenementenvergunning aan en zorg je dat we toestemming krijgen om uit te zenden op onze standaard frequentie. Wanneer er een bestuurslid vertrekt of aantreedt dien je de correcte gegevens in bij de Kamer van Koophandel en houdt je het UBO register bij. Er komt een poststuk binnen en dit wordt gedigitaliseerd en gearchiveerd.

Binnen Kermis FM is dit een klein deel van de bezigheden van de secretaris in het bestuur. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder!

WIE IS KERMIS FM?

Stichting Kermis FM is een organisatie die radio en TV uitzendingen verzorgd op de grootste kermis van de Benelux, de Tilburgse Kermis. Daarnaast maakt Kermis FM tijdens deze dagen een hoop online content en zijn wij op alle sociale kanalen aanwezig. Deze uitzendingen komen tot stand met behulp van meer dan 200 enthousiaste vrijwilligers. Zij zitten zich, sommige gedurende het hele jaar, in om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. De vrijwilligers bestaan uit mensen met allerhande verschillende expertises en kennisniveaus. Kermis FM is daarmee een inclusieve leerschool voor iedereen die kennis en kunde op wil doen.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een ervaring om deel uit te maken van één van de grootste media evenementen van het jaar, op unieke locatie.
  • Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bestuurservaring op te doen in een laagdrempelige omgeving, in een informele sfeer.
  • Ook bieden wij een vriendengroep van meer dan 200 mensen. Tijdens de tien dagen Tilburgse Kermis ontstaan er vele vriendschappen die vaak ook buiten het seizoen blijven bestaan. Dit noemen we zelf de paarse familie, iedereen is welkom.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Gestructureerd en georganiseerd werken; je houdt de notulen, poststukken en agenda’s bij.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel; je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
  • Een grote bak enthousiasme; voornamelijk met leuke dingen bezig zijn, is voor ons allemaal belangrijk!
  • Ervaring in een bestuursfunctie is mooi meegenomen, maar zeker niet vereist!

WAT KOST HET QUA TIJD?

Naast secretaris ben je ook algemeen bestuurslid. Tijdens de maanden augustus tot en met februari vergaderen wij 1x per 4 weken, in de maanden maart tot en met juli komen we dichter bij de start van de Tilburgse Kermis en vergaderen wij 2x per 4 weken. Daarnaast hebben we 1x per kwartaal een overleg met de coördinatoren en de raad van advies. Voor alle vergaderingen verzorg en deel je de agenda, dit vraagt een klein beetje tijd. Gemiddeld genomen ben je maximaal 2 tot 4 uur per week bezig.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je solliciteren op deze functie, neem dan contact met onze secretaris via secretaris@kermisfm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.